Wie is Villa-Vera?

 

 

 

 Villa Vera is mijn website waar je verschillende unieke handgemaakte creaties kunt kopen. Ook heeft Villa-Vera een winkel in Zuidhorn waar je mijn creaties kunt zien, bestellen of uit voorraad kopen.

 

Ik ben op een dag ter ontspanning begonnen met het maken van stoffen hartjes in verschillende formaten, stoffen en afwerking.  Omdat ik veel leuke reacties kreeg, ben ik de hartjes gaan verkopen. Het is inmiddels een beetje uit de hand gelopen en toen is het idee van een eigen website en later een eigen winkel ontstaan.

Ondertussen zijn er naast de nog steeds populaire hartjes, verschillende andere leuke, vrolijke en betaalbare artikelen bijgekomen, zoals knuffels, boxkleden, feestslingers, muziekvormen, hoes voor wieg/ledikant en de populaire boxslinger.

Er waren nog meer artikelen te koop afgelopen jaren, maar omdat het ontzettend druk is, ben ik hiermee gestopt en me op de meest verkochte items gaan richtten.

 

De winkel wordt ook geregeld aangevuld met meubeltjes die door mij worden opgeknapt en van een fris laagje verf voorzien. Dit is naast het naaiwerk ook een grote hobby van me.

Ook heb ik een “creatief-clubje” opgericht onder de naam Villa7. Met 8 meiden komen we eens in de 6 weken aan mijn keukentafel zitten en gaan creatief aan de slag. Iedereen heeft haar eigen talent en zo kun je veel van elkaar leren. Samen creatief bezig zijn in een gezellige sfeer is het uitgangspunt. Inmiddels is het alweer ruim 3 jaar geleden dat we hiermee gestart zijn………….

De winkel is niet op alle (werk-) dagen open, dus kijk eventjes bij de openingstijden (bij contact) of bel me zodat je langs kan komen buiten de openingstijden, want ik doe graag de deur voor je open. Tel: 06-2299 2529.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of wil je iets bestellen?

 Mail me dan op info@villa-vera.nl of bel via: 06-2299 2529.

Veel plezier met het rondsnuffelen op mijn website en misschien tot ziens!

 

Groeten Saskia.

 

JE KUNT ME OOK VOLGEN OP:

http://villa-vera.blogspot.com/